DOM ZA STARIJE OSOBE Put Dobrote

Pon - Pet 9:00 - 19:00 h

O nama

O domu Put dobrote

Tko smo mi
``Briga za starije osobe posao je iz ljubavi``

Dugogodišnje profesionalno bavljenje medicinom rezultiralo je otvorenjem doma za starije i nemoćne temeljen na iskustvu. Nakon obiteljskog doma i pozitivnih kritika, slijedeći logičan korak je bio otvaranje Ustanove. Tako s ponosom sada nosimo ime Dom za starije osobe Put Dobrote.

U našem timu su medicinski tehničar, medicinska sestra, njegovatelji, fizioterapeut a imamo i Ugovornog liječnika opće prakse. Brinemo o propisanim terapijama, zdravoj i uravnoteženoj prehrani te nabavci svih propisanih lijekova i medicinskih pomagala. Opremljeni smo svim pomagalima i neophodnom medicinskom opremom.

Boravak u našem Domu možete započeti odmah.
Svoju brigu prepustite iskusnom i uhodanom timu, našem timu.

``Briga za starije osobe posao je iz ljubavi``

Sve što radimo vođeno je našom univerzalnom misijom: poboljšati život starijih osoba i njihovih obitelji. Rješenje za obitelji kojima je potrebna dodatna razina skrbi. Mjesto koje zovemo dom mjesto je gdje će te se osjećati najudobnije i najsigurnije.

Osjećaj doma može postati posebno važan kako starimo. Naše usluge njege osoba starije dobi pomažu u ublažavanju izazova starenja, a istovremeno potiču starije osobe da uživaju u udobnosti doma.

``Briga za starije osobe posao je iz ljubavi``

Kroz gotovo 10 godina pružanja inovativnih rješenja koja poboljšavaju zdravlje i kvalitetu života onima kojima su potrebne zdravstvene usluge u domu, Dom za starije osobe Put dobrote nametnuo se kao jedan od najiskusnijh domova za starije.

Naš pristup kvalitetnoj skrbi usredotočen je na predanost pružanju razine stručnosti, obuke, usluge pacijentima i spremnosti pružiti pomoć.

“Briga za starije osobe posao je iz ljubavi”

Briga o starijim osobama podrazumijeva ispunjavanje posebnih potreba i zahtjeva koji su jedinstveni za starije osobe. Briga obuhvaća usluge kao što su pomoć u svakodnevnom životu, dnevnu njegu, dugotrajnu njegu, terapijsku njegu, individualni pristup, 24-satnu dostupnost i skrb.

Dom za starije osobe Put dobrote

Najbolji izbor

1

Medicina i obiteljsko okruženje

Dugogodišnje profesionalno bavljenje medicinom rezultirali su otvaranjem doma temeljenog na iskustvu i ljubavi prema profesiji.

2

24/7 dostupnost i skrb

Naše radno vrijeme nikada ne prestaje. O korisnicima se predano brine medicinsko osoblje 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

3

Stručnost i pažnja

Naš individualni pristup svakom korisniku u domu uljepšati će brigom i pažnjom svaki provedeni dan kod nas, kao da su kod kuće ali uz stručni nadzor.

Što korisnici kažu o nama

Iskustva i dojmovi

“Sinko, ja od vas ne idem nigdje.”

Baka Marija

Baka Marija

84 godine

Reprezentativni dom, upravo kakav bi svaki trebao biti.

Ministarstvo, Ministarstvo socijalne politike i mladih

Ministarstvo, Ministarstvo socijalne politike i mladih

Oduševljena sam uslugom i ljubaznošću, a hrana je za svaku pohvalu.

Korisnica doma

Korisnica doma

72 godine

Ustrajnost vodi do uspjeha

Put dobrote

Svaki je početak težak, to svi znamo. Naši su počeci bili skromni, ali vjera u pošten i naporan rad na kraju se isplatila.
Za ilustraciju vam prikazujemo naše skromne početke, konačan uspjeh i priznatost među strukom i korisnicima naših usluga.

Objekt u mirnoj okolini

Naš dom u  Velikoj Gorici u potpunosti je prilagođen životu i njezi osoba starije dobi. S velikom okućnicom i terapijskim psom olakšava i uljepšava  život korisnika stoga su tamo smješteni korisnici kojima je potrebna veća pažnja prilikom obavljanja svakodnevne rutine.

Dugogodišnje iskustvo

Zaposlenici doma imaju dugogodišnje radno iskustvo na istim poslovima, završenu medicinsku školu i neophodno radno iskustvo. Jedan od osnovnih preduvjeta za rad kod nas je, osim formalnog medicinskog, sestrinskog ili njegovateljskog obrazovanja, i iskustvo.

Opremljenost doma

Dom je potpuno opremljen i prilagođen nemoćnim, nepokretnim i teško pokretnim korisnicima. U mirnoj obiteljskoj atmosferi, u domu koji u potpunosti zadovoljava sve potrebe naših korisnika, možete očekivati 24-satnu skrb, domaću svježu hranu, uživati na terasi tijekom dana ili u dnevnom boravku. Skrb o Vama prepustite nama.

Nudimo vam
  • Obiteljsku atmosferu uz stručnu njegu.
  • Zdravu prehranu i zdrav način življenja.
  • Medicinsku skrb i liječnički nadzor.
  • Zabavu i druženje s vršnjacima.
  • Dnevne novine, internet, MaxTV, radio.

Tajna uspjeha

Ustrajnost i ljubav prema poslu vodi do priznanja