O NAMA

POČELI SMO RAD KAO OBITELJSKI DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE ALI SMO GA USKORO PRERASLI I OSNOVALI USTANOVU PUT DOBROTE

TKO SMO MI?

Dugogodišnje profesionalno bavljenje medicinom rezultirali su otvorenjem doma za starije i nemoćne temeljen na iskustvu. Nakon obiteljskog doma i pozitivnih kritika, slijedeći logičan korak je bio otvaranje Ustanove. Tako s ponosom sada nosimo ime Dom za starije osobe Put Dobrote.

U našem timu su medicinski tehničar, medicinska sestra, njegovatelji, fizioterapeut a imamo i Ugovornog liječnika opće prakse. Brinemo o propisanim terapijama, zdravoj i uravnoteženoj prehrani te nabavci svih propisanih lijekova i medicinskih pomagala. Opremljeni smo svim pomagalima i neophodnom medicinskom opremom.

Boravak u našem Domu možete započeti odmah.
Svoju brigu prepustite iskusnom i uhodanom timu. Našem timu.

USTRAJNOST VODI DO USPJEHA

Svaki je početak težak, to svi znamo. Naši su počeci bili skromni ali vjera u pošten i naporan rad na kraju se isplatila.
Za ilustraciju vam prikazujemo naše skromne početke, konačan uspjeh i priznatost među strukom i korisnicima naših usluga.

2015

2016

2017

2018

ZAŠTO ODABRATI DOM PUT DOBROTE

NAMJENSKI GRAĐEN OBJEKT

Naš dom u  Dugom Selu je izgrađen planski. Nismo adaptirali postojeći objekt (kuću) nego je od temelja izgrađen upravo za dom. Stoga su tamo smješteni korisnicima kojima je potrebna veća pažnja prilikom obavljanja svakodnevne rutine.

Smješten je u blizini centra Dugog Sela, odmah na ulazu iz Zagreba, kod Kauflanda i Lidla ali ipak u ulici bez prometa. Zajamčen je mir, pogled na zelenilo i prirodu te potpuno opuštanje.

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

Zaposlenici doma imaju dugogodišnje radno iskustvo na istim poslovima, završenu medicinsku školu i neophodno radno iskustvo. Jedan od osnovnih preduvjeta za rad kod nas je osim formalnog medicinskog, sestrinskog ili njegovateljskog obrazovanja i iskustvo.

Stručnost i odgovornost pri donošenju važnih odluka mora biti pravovremena i efikasno donešena. Stoga posebnu pažnju posvećujemo našim djelatnicima koje nastojima neprestalno usavršavati i educirati s napretkom medicine, terapija i usavršavanjem medicinskih pomagala.

OPREMLJENOST DOMA

Dom je potpuno opremljen i prilagođen nemoćnim, nepoketnim i teško pokretnim korisnicima. U našoj mirnoj obiteljskoj atmosferi, u domu koji je namjenski izgrađen da u potpunosti zadovoljava sve potrebe naših korisnika, možete očekivati 24 satnu skrb, domaću svježu hranu, uživati na terasi tijekom dana ili u dnevnom boravku. Skrb o Vama prepustite nama.

NUDIMO VAM

  • Obiteljsku atmosferu uz stručnu njegu.
  • Zdravu prehranu i zdrav način življenja.
  • Medicinsku skrb i liječnički nadzor.
  • Zabavu i druženje sa vršnjacima.
  • Dnevne novine, internet, MaxTV, radio.

POGODNOSTI DOMA PUT DOBROTE

MEDICINSKA SKRB

Uz 24 satno dostupno medicinsko osoblje za korisnike se brine liječnik opće prakse i specijalisti s kojima ugovorno surađujemo.

Opširnije

KVALITETAN SMJEŠTAJ

Dom za starije osobe Put Dobrote pruža usluge trajnog smještaja, privremenog boravka ili dnevnog boravka, te mogućnost oporavka nakon izlaska iz bolnice.

Opširnije

HITNI SMJEŠTAJ

U mogućnosti smo osigurati hitni smještaj prilikom izlaska iz bolnice, drugog doma ili obitelji. Slobodno nas nazovite.

Opširnije