DOM ZA STARIJE OSOBE Put Dobrote

Pon - Pet 9:00 - 19:00 h

Obavijesti

Posjete i obilazak

Zbog trenutne epidemiološke situacije posjete su u potpunosti zabranjene!
Informacije na broj 01 5603 894

Dogovorite inicijalni razgovor

Upišite osnovne podatke u obrazac niže i kontaktirati ćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bismo dogovorili pojedinosti.
Prijavnica

O domu Put dobrote

Tko smo mi
``Briga za starije osobe posao je iz ljubavi``

Dugogodišnje profesionalno bavljenje medicinom rezultiralo je otvorenjem doma za starije i nemoćne temeljen na iskustvu. Nakon obiteljskog doma i pozitivnih kritika, slijedeći logičan korak je bio otvaranje Ustanove. Tako s ponosom sada nosimo ime Dom za starije osobe Put Dobrote.

U našem timu su medicinski tehničar, medicinska sestra, njegovatelji, fizioterapeut a imamo i Ugovornog liječnika opće prakse. Brinemo o propisanim terapijama, zdravoj i uravnoteženoj prehrani te nabavci svih propisanih lijekova i medicinskih pomagala. Opremljeni smo svim pomagalima i neophodnom medicinskom opremom.

Boravak u našem Domu možete započeti odmah.
Svoju brigu prepustite iskusnom i uhodanom timu, našem timu.

``Briga za starije osobe posao je iz ljubavi``

Sve što radimo vođeno je našom univerzalnom misijom: poboljšati život starijih osoba i njihovih obitelji. Rješenje za obitelji kojima je potrebna dodatna razina skrbi. Mjesto koje zovemo dom mjesto je gdje će te se osjećati najudobnije i najsigurnije.

Osjećaj doma može postati posebno važan kako starimo. Naše usluge njege osoba starije dobi pomažu u ublažavanju izazova starenja, a istovremeno potiču starije osobe da uživaju u udobnosti doma.

``Briga za starije osobe posao je iz ljubavi``

Kroz gotovo 10 godina pružanja inovativnih rješenja koja poboljšavaju zdravlje i kvalitetu života onima kojima su potrebne zdravstvene usluge u domu, Dom za starije osobe Put dobrote nametnuo se kao jedan od najiskusnijh domova za starije.

Naš pristup kvalitetnoj skrbi usredotočen je na predanost pružanju razine stručnosti, obuke, usluge pacijentima i spremnosti pružiti pomoć.

“Briga za starije osobe posao je iz ljubavi”

Briga o starijim osobama podrazumijeva ispunjavanje posebnih potreba i zahtjeva koji su jedinstveni za starije osobe. Briga obuhvaća usluge kao što su pomoć u svakodnevnom životu, dnevnu njegu, dugotrajnu njegu, terapijsku njegu, individualni pristup, 24-satnu dostupnost i skrb.