NAŠE USLUGE

VISOKOM KVALITETOM USLUGA NASTOJIMO SE ISTAKNUTI ŠTO SU PREPOZNALI I NAŠI ZADOVOLJNI KORISNICI

NAŠE USLUGE

MEDICINA I OBITELJSKO OKRUŽENJE

Dugogodišnje profesionalno bavljenje medicinom rezultirali su otvaranjem doma temeljenog na iskustvu i ljubavi prema profesiji.

Opširnije

STRUČNOST I PAŽNJA

Naš individualni pristup svakom korisniku u domu uljepšati će brigom i pažnjom svaki provedeni dan kod nas, kao da su kod kuće ali uz stručni nadzor.

Opširnije

24/7 DOSTUPNOST I SKRB

Naše radno vrijeme nikada ne prestaje. O korisnicima se predano brine medicinsko osoblje 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Opširnije

HITNI SMJEŠTAJ

U mogućnosti smo osigurati hitni smještaj u roku sat vremena korisnicima sa područja zagrebačke županije i grada Zagreba. Nazovite nas na dežurni telefon 099 636 4760.

Opširnije

DOM ZA STARIJE  PUT DOBROTE BRINE ZA KORISNIKE

Kako bismo upotpunili naše usluge osigurali smo svojim korisnicima po potrebi preglede kod liječnika specijalista.
Tako svojim korisnicima možemo osigurati najkvalitetniju i najstručniju skrb.

LIJEČNIK OPĆE MEDICINEDijagnosticiranje bolesti i liječenje bolesnika
KARDIOLOGLiječenje bolesti srca i krvnih žila
NEUROLOGBolesti živčanog sustava
FIZIJATARFizikalna medicina i rehabilitacija
INTERNISTBolesti unutrašnjih organa
PsihijatarDijagnostika i liječenje mentalnih bolesti

VRHUNSKI SMJEŠTAJ

Naši objekti su vrhunski građeni od kvalitetnih i zdravih materijala. Sobe su prostrane, svijetle sa puno prirodnog dnevnog svjetla i prozračne. Cjelokupni prostor je klimatiziran sa pročistačima zraka a grijanje je podno cijelom površinom objekata. Sobe su opremljene električnim medicinskim krevetima, medicinskim madracima, ormarima sa ključem, stolom i stolicama, kao i pomoćnim pokretnim stolićima.

KVALITETNA I ZDRAVA PREHRANA

Svakodnevnom zdravom prehranom osiguravamo optimalan unos kalorija, minerala, tekućine i vitamina u tijelo. Zbog toga nam je jako važno da prehrana bude što raznovrsnija te da naši korisnici u organizam unesu sve bitne sastojke poput vitamina, minerala, bjelančevina, ugljikohidrata i masti. Korisnicima s posebnim režimom prehrane prilagođavamo obroke. Obroci su pripremljeni od svježih namirnica koje svakodnevno kupujemo.

INDIVIDUALNI PRISTUP

Svakom našem korisniku pristupamo individualno uzimajuću u obzir njegovo opće stanje. Prednosti smještaja u domu je socijalizacija s korisnicima koji su iz istog ili sličnih zdravstvenih razloga smješteni u dom. U našem domu korisnici su bolje zbrinuti i zaštićeni, imaju društvo, potičemo ih na druženje i sudjelovanje u dnevnim aktivnostima.

ODRŽAVANJE HIGIJENE

Higijena korisnika i Doma je izuzetno važna. Kako za korisnike tako i za osoblje. U našem domu svakodnevno provodimo jutarnju i večernju toaletu korisnika. Ispred svake korisničke sobe se nalaze dezinfekcijski dozatori za sterilizicaju ruku. Posteljina se redovno mijenja a sve dodirne površine se svakodnevno dezinficiraju.